High_Bass_Radio_logoБългарското Хип Хоп / Рап радио ще подкрепя младите таланти бийтмейкъри, диджеи, бийтбоксъри, фрийстайлъри и всички които вече имат продукция. Тези които, нямат възможност да си позволят запис в студио и да заснемат професионален видео клип. Ще промотира всички, които живеят с музиката, седмични премиери и класации. Ще организира събития: фрийстайл батъли, конкурси, партита и участия.
Радиото ще се разграничи от останалите съществуващи формати като, няма да върти парчета с комерсиалното банално звучене.

В страницата ще се споделят парчета качени от YouTube. За да влязат в ротацията на радиото трябва да предоставите mp3, с високо качество. Качете примерно на WeTrasfer.com и пратете линк. Файловете, които пращате трябва да са с попълени тагове: артист и име на песента, на латиница.

От 25 август ще се прави селекция на продукцията преди да попадане в листата на радиото, някои неща ще се споделят само в страницата. В класацията ще се участват парчета, които отговарят на формата Хип Хоп/Рап музика и са на български език. Вече разбрахте, че няма да се въртят парчета с комерсиалното банално звучене.

Адрес за слушане на радиото в браузъра: http://highbass.org/radio
За слушане директно в ‪#‎AIMP‬ ‪#‎Winamp‬ ‪#‎VLC‬ ‪#‎iTunes‬, кликнете на линка или добавете адреса: http://radio.highbass.org:8016/listen.pls

Изпратете вашата продукция /може да няма видео/ на: highbassradio@yahoo.com
*Файловете, които пращате трябва да са с попълени тагове: артист и име на песента, на латиница.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s